جوشاندن پاستا در آب سرد روشی نوآورانه است که زمان پخت را کاهش می دهد و بافت «آل دنته» را حفظ می کند.
حتماً این جمله را شنیده اید که «دیگ تماشا نمی جوشد» (آنچه منتظرش می مانید دیر می آید). اما اگر اصلاً مجبور نبودید صبر کنید تا بجوشد چه؟
فرانچسکا زنی، سردبیر مجله مواد غذایی و کارشناس پاستا، روش جدیدی برای پخت ماکارونی ارائه می دهد که به شما امکان می دهد ماکارونی خوشمزه و بافت دار بدون آب جوش داشته باشید. زنی توصیه می کند به جای استفاده از یک قابلمه بزرگ آب جوش، از مقدار کمی آب سرد استفاده کنید و ماکارونی را مستقیماً در آن بریزید. سپس اجاق گاز را روشن کنید. این کار نه تنها مصرف آب را کاهش می دهد، بلکه زمان پخت را نیز کوتاه می کند و همان نتیجه خوشمزه و دلخواه را خواهید گرفت. علاوه بر این، بافت “al dente” آن (اصطلاح ایتالیایی برای نرمی نودل ها) نیز حفظ شده است.
اگرچه این روش ممکن است در ابتدا غیرعادی به نظر برسد، اما بسیاری از کارشناسان آشپزی از جمله آلتون براون و جی. J. Kenji López-Alt این روش را تأیید کرده است و تیم آشپزخانه آزمایشی آمریکا تخمین زده است که زمان پخت را می توان تا 45٪ کاهش داد. البته این روش برای همه انواع پاستا مناسب نیست. پاستاهای پر شده مانند تورتلینی و راویولی یا ماکارونی تازه نباید در آب سرد پخته شوند. اما اگر از خمیر خشک استفاده میکنید و وقتتان کم است، این روش میتواند به شما کمک کند سریعتر به نتیجه برسید.