9

ابتلا و مرگ و میر کووید دوباره افزایش یافت؟


مرگ و میر کووید دوباره افزایش یافت؟

اقتصاد 24-افزایش بیماری های تنفسی از جمله سرماخوردگی و آنفولانزا از ویژگی های سرد شدن هوا است، بنابراین از اواسط پاییز و بسته به سردی هوا گاهی زودتر یا دیرتر شیوع این بیماری ها در کشور گزارش می شود.

دکتر مینو مارز، فوق تخصص بیماری های عفونی در این خصوص به خبرآنلاین گفت: هوا رو به سردی است و طبیعی است که شیوع ویروس های تنفسی افزایش پیدا کند، یک مورد ابتلا به کرونا نیز وجود دارد، اما شایع ترین موارد عبارتند از: آنفولانزا.”

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا غربالگری کرونا انجام می شود یا خیر، ادامه می دهد: غربالگری کرونا در ایران وجود ندارد، در هیچ جای دنیا وجود ندارد، گران است و مقرون به صرفه نیست زیرا موارد عفونت در همه جا کاهش یافته است. در واقع نکته مهم این است که اگر علائم مشکوک به کرونا دارید و احساس نگرانی می کنید حتما به پزشک مراجعه کنید.

مهریز تاکید می کند: در حال حاضر تعداد زیادی از مشتریان با علائم بیماری های تنفسی به آنفولانزا مبتلا هستند و موارد ابتلا به کرونا کم داریم.

حسین کرمانپور، پزشک و مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت در این خصوص به خبرآنلاین گفت: زمانی که هوا سرد می شود، همان طور که میزان سرماخوردگی و آنفولانزا افزایش می یابد، به دلیل بالا بودن آن، فرمول خاصی وجود دارد. شیوع ویروس کرونا، میزان ابتلا به کووید نیز در حال افزایش است. در واقع از سال 2018 که ویروس کرونا در کشور ما شروع شد، در هیچ جای دنیا و ایران نرفته است، بنابراین یک چیز نگران کننده بوده و هست، اپیدمی مجدد و ما اپیدمی جدیدی نداریم. در جهان و ایران. بنابراین یک تاج وجود دارد، آخرین نوع آن هنوز Omicron است.»

وی ادامه می دهد: در ایران اپیدمی مرتبط با ویروس کرونا نداریم، فقط موارد مجزا داریم. اگر خبری مبنی بر فوت فردی بر اثر ابتلا به کرونا وجود دارد، باید از چند نظر بررسی شود، به خصوص اینکه آیا فرد بیماری زمینه ای داشته، به موقع مراجعه کرده است، سن فرد و بررسی شود. “


بیشتر بخوانید:آخرین وضعیت سابستیم های جدید کرونا


این مقام مسئول در وزارت بهداشت با بیان اینکه کرونا وجود دارد، بیشتر از فصل تابستان است، اما اینکه اپیدمی یا وضعیت ترسناکی داریم، پاسخ منفی است، می گوید: هنوز 4 توصیه مهم وجود دارد، اول توجه به پیشگیری، از جمله استفاده از پوشیدن ماسک و شستن مرتب دست ها و در نظر گرفتن فاصله گذاری اجتماعی، چه ما خودمان آلوده باشیم یا مشکوک به ابتلا باشیم، چه زمانی که دیگران آلوده شده اند. توصیه بعدی استراحت است، در صورت ابتلای فرد باید به پزشک مراجعه کند و در منزل استراحت کند. توصیه دیگر این است که در صورت ابتلا یا مشکوک بودن و یا در فضایی که دیگران مشکوک هستند دست نزنید، به هیچ عنوان دست نزنید.

وی تاکید می کند: یکی دیگر از توصیه های مهم برای فضاهای کاری مشترک، استفاده از سطل های زباله در بسته است. اگر حوله های کاغذی کثیف را داخل سطل زباله بدون در بیندازید، فضا آلوده شده و دیگران نیز ممکن است آلوده شوند.

کرمانپور با بیان اینکه وضعیت آنفولانزا در کشور تحت کنترل است، گفت: برای گروه های پرخطر دیر نشده و می توانند واکسن آنفولانزا بزنند.

منبع: اخبار آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا