12

گردشگران خارجی قلعه الموت را در گوگل چگونه توصیف می‌کنند؟


برخی از گردشگران بین المللی که از قلعه الموت دیدن کردند نظر و تجربه خود را با کاربران گوگل در میان گذاشتند.

الموت قلعه‌ای تاریخی در ارتفاعات منطقه الموت قزوین است که به دلیل تاریخ غنی از محبوبیت زیادی در بین بازدیدکنندگان برخوردار است. این قلعه که بر بالای صخره ای به ارتفاع ۲۱۶۳ ساخته شده است، مقر حسن صباح، رهبر اسماعیلیان الموت بوده است. وسعت دژ الموت به بیش از 20000 متر مربع می رسد و به دلیل استحکامات و منابع طبیعی، قلعه ای تسخیر ناپذیر محسوب می شد. اما پس از حمله مغول به آتش کشیده شد. امروزه گردشگران ایرانی و خارجی زیادی از این ویرانه ها دیدن می کنند قلعه الموت آنها بازدید می کنند و نظرات و تجربیات خود را در Google Maps به اشتراک می گذارند.

1. Faruk Delice از ترکیه

در حدود 110 کیلومتری قزوین قرار دارد. جاده ها از میان کوه ها می گذرند و کاملاً پر پیچ و خم هستند. در طول مسیر می توانید مناظر کوهستانی زیادی را ببینید. نیازی به گفتن داستان قلعه نیست. اما باید بگویم که قلعه اولیه صدها سال پیش ویران شد و اکنون فقط خرابه هایی باقی مانده است. خیلی ها می پرسند آیا ارزش رفتن دارد یا نه! خب بستگی به علاقه شما داره چیزهای زیادی به جز خرابه های قلعه و مناظر کوهستانی وجود ندارد. اما اگر می خواهید داستان ها را تجسم کنید و واقعاً در مورد این مکان کنجکاو هستید، ارزش رفتن را دارد.

2. تریشا دوایر (Trisha Dwyer) از بریتانیای کبیر

داستان‌های اسرارآمیز قلعه الموت در قرون وسطی به همراه زیبایی چشم‌انداز آن، بازدیدی فراموش‌نشدنی از آن ساخته است. این قلعه در حدود سال 865 ساخته شده است. sl. ساعت بالای صخره ای در جایی که عقاب ها می توانند فرود بیایند. گفته می شود که نام الموت به معنای «لانه عقاب» یا «تربیت عقاب» است.

الموت مقر حکومت اسماعیلی نزاری بود. در میان بسیاری از قلعه ها، الموت مشهورترین است و در برابر هرگونه حمله نظامی تسخیرناپذیر به شمار می رفت. داستان‌هایی از باغ‌های بهشتی، کتابخانه‌ها و آزمایشگاه‌هایی وجود دارد که فیلسوفان، دانشمندان و الهی‌دانان می‌توانند در آن‌ها در آزادی فکری بحث کنند. این قلعه قبل از حمله مغول در سال 1256 از حملات بسیاری جان سالم به در برد که طی آن کتابخانه به کلی ویران شد.

3. پیر برت از نروژ

پیاده روی و گشت و گذار بهترین قسمت ها هستند. قلعه با داربست پوشیده شده است. اما هنوز هم می توانید قدم بزنید و ببینید که قبلاً چه بوده است.

4. بنوا بنتو (بنوا بنتو) از فرانسه

در این قلعه باید تخیل غنی داشته باشید. تقریباً چیزی از این قلعه که بر منطقه اشرافی تسلط داشت باقی نمانده است. مکانی که زمانی فرقه قاتل را در خود جای داده بود! (400 مرد!). امروزه به لطف پله های نصب شده در سمتی که شیب کمتری دارد، به راحتی می توانیم به قله برسیم، تنها پلکانی که تا به حال به مردم و حیوانات اجازه می دهد به قلعه برسند. این دیدار مرا به خواندن دوباره رمان بارتون یا حتی معلوف (سمرقند) واداشت!

5. هوبرت کرنکل از آلمان

خیلی جای قشنگ و جالبی بود!

نظر شما در مورد نظرات گردشگران خارجی چیست؟ اگر تا به حال از قلعه الموت دیدن کرده ایدایده، نظر و تجربهرابا ما و سایر همراهان کجا به اشتراک بگذارید

منبع عکس روی جلد: وبعکاس سایت ویکی مدیا: علیرضا جواهری

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا