طرز تهیه کاغذ روغنی خانگی برای فر، سرخ کن و قابلمه
پخت کیک و شیرینی در خانه کار بسیار دلپذیری است؛ به شرطی که ابزار و ابزار پخت آن را کاملاً در اختیار داشته باشید و سپس با خیالی آسوده کار خود را شروع کنید. یکی از وسایل این کار که در مرحله آخر و هنگام قرار دادن مایع کیک و شیرینی در فر لازم است، کاغذ روغنی است. اگر می خواهید درباره کاغذ کره ای بیشتر بدانید و برای شیرینی ها یا کیک هایی که در خانه درست می کنید از کاغذ کره ای خانگی استفاده کنید، این مقاله را از دست ندهید.
کاغذ روغنی چیست؟
کاغذ روغنی نوع خاصی از کاغذ برای مصارف خاص به ویژه در صنایع غذایی است که ویژگی هایی مانند شفافیت و هیدراتاسیون دارد. این ویژگی ها باعث می شود که کاغذ روغنی در برابر روغن و رطوبت غیر قابل نفوذ باشد. لازم به ذکر است که کاغذ مقاوم در برابر روغن طی فرآیند خرد کردن خمیر کاغذ مخصوص تولید می شود.
با استفاده از کاغذ روغنی
از آنجایی که کاغذ مقاوم در برابر روغن مقاومت خوبی در برابر گریس و روغن دارد، برای بسته بندی مواد غذایی روغنی و چرب در صنایع غذایی کاربرد فراوانی دارد. از کاغذ کره به عنوان کاغذ برای انواع کیک های خانگی نیز استفاده می شود. این نوع کاغذ به دلیل خاصیت نچسب و غیر قابل اشتعال در پخت موارد زیر کاربرد دارد. فرم مایع برای شیرینی و کیک که باید در سینی فر گذاشته شود برای جلوگیری از چسبیدن کیک و شیرینی ها به قالب استفاده می شود.
جایگزینی برای کاغذ روغنی
اگر به دلایلی در مرحله قرار دادن کیک در قالب و قرار دادن آن در فر نمی توانید از کاغذ پخت استفاده کنید، می توانید به جای آن از موارد ذکر شده در زیر استفاده کنید.
کاغذ پوستی
نوع شفاف کاغذ روغنی جایگزین مناسبی برای کاغذ روغنی است و در صنایع غذایی و شیرینی پزی به عنوان کاغذ کیک و شیرینی استفاده می شود. این کاغذ در برابر حرارت، آب و روغن مقاومت خوبی دارد.
کاغذ مومی
کاغذ مومی دارای یک لایه پارافین در دو طرف است که باعث نفوذ ناپذیری و مقاوم در برابر چربی و آب می شود. از کاغذ مومی برای بسته بندی مواد غذایی استفاده می شود. کاغذ مومی جایگزین بسیار مناسبی برای کاغذ روغنی زیر کیک و شیرینی است.
کاغذ کرافت
کاغذ کرافت یا نخود که کاغذ محکمی است و به راحتی پاره نمی شود در انواع و اندازه های مختلف موجود است. کاغذ نخودی یا قهوه ای قابل بازیافت است و این یکی از ویژگی های مثبت این کاغذ است. این کاغذ جایگزین خوبی برای کاغذ کره ای است و می توان از آن برای بسته بندی غذا و ساندویچ استفاده کرد.
یک ایده اگر هیچ یک از انواع کاغذ در دسترس نباشد
اگر کاغذ روغنی و هیچ یک از جایگزین های آن برای استفاده در پخت کیک و شیرینی در دسترس نباشد، ممکن است از روش دیگری استفاده شود. بهتر است کف تابه را با روغن نباتی چرب کنید یا آرد بپاشید تا کیک خانگی شما به تابه نچسبد و به راحتی از آن جدا شود. با برس شیرینی پزی روی قالب کیک را با کره یا روغن بمالید. برای استفاده از آرد باید حدود دو قاشق غذاخوری آرد کف قالب کیک بپاشید.
کاغذ پوستی نسوز چیست؟
کاغذ روغنی نسوز برای پخت استفاده می شود و برای چندین کاربرد در فر و مایکروویو مناسب است. این کاغذ دارای مزایایی از جمله عدم چسبندگی، مقاومت و نفوذناپذیری در برابر آب و گریس می باشد. کاغذ پوشش دار نسوز یک عایق حرارتی است.
کاغذ روغنی چیست؟
اگر نمی خواهید از روغن یا کره برای پخت غذاهای شیرین و سرخ شده خود استفاده کنید، می توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید. اگر برای سرخ کردن از کاغذ روغنی استفاده می کنید، نیازی به چرب کردن زیاد ظروف ندارید.
چگونه کاغذ روغنی درست کنیم؟
اگر به کاغذ روغنی یا جایگزین های آن دسترسی ندارید، می توانید در خانه کاغذ روغنی درست کنید و از آن برای پخت استفاده کنید. برای این کار مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
- کاغذ تمیز، سفید و ساده A4 (یا هر اندازه ای که دوست دارید) بردارید و آن را به اندازه قالب ببرید.
- گرد و غبار روی کاغذ را با دستمال کاغذی کاملا پاک کنید.
- کاغذ را کف قالب کیک قرار دهید و با یک نوار بهداشتی تمیز سطح آن را با کمی کره بمالید.
- روغن اضافی را با دستمال کاغذی پاک کنید.
- کاغذ را برگردانید و روی طرف دیگر آن را با پنبه یا برس شیرینی پزی کمی کره بمالید.
- مانند سایر کاغذها، این بار نیز روغن اضافی را با یک دستمال تمیز بردارید.