توزیع ریسک در سایه اتصال بازارهای سرمایه و بیمه
اقتصاد 24-به گزارش روابط عمومی بیمه اتکایی ایران معین؛ در این جلسه مجید بختیاری از مدیران باتجربه صنعت بیمه که سمت مدیرعاملی بیمه های ایران، دی و رازی را در کارنامه خود دارد، ضمن اشاره به موضوعات روز صنعت بیمه نکاتی را از سال ها به اشتراک گذاشت. تجربه مدیریت با شرکت کنندگان
نماینده هیئت مؤسسان بیمه عمر مفید ابتدا توجه دانشجویان را به سرمایه های عظیم و چشمگیر کشور از نظر منابع زیرزمینی، ماهیت ویژه و نیروی انسانی جلب کرد و از آنان خواست به عنوان آینده سازان این منطقه، آینده خود را با توسعه توسعه دهند. رویکرد به ایران نگاه کنید.
وی ضریب نفوذ بالای بیمه را یکی از نشانه های جوامع پیشرفته برشمرد و گفت: صنعت بیمه می تواند پیشرو اقتصاد باشد تا بانک ها تاسیس شوند و خدمات مالی زیادی ارائه کنند.
بختیاری با نگاهی به وضعیت صنعت بیمه در کشور، تجربه سفرهای متعدد خود را مورد استفاده قرار داد و خاطرنشان کرد: بیمه در مقایسه با سایر صنایع از نظر سنی سابقه خوبی دارد که از جمله آن می توان به ایجاد اتحادیه پذیره نویسان در دهه 30 اشاره کرد. . اما نکته اینجاست که دارایی های این صنعت برای زندگی فعلی مناسب نیست. سرعت تغییرات آنقدر زیاد است که دیگر نمی توان مانند دهه های گذشته شرکت های بیمه را اداره کرد. لازم است فعالان این عرصه خدماتی متناسب با سبک زندگی امروزی طراحی کنند.
وی خطاب به حضار تاکید کرد؛ به لحاظ بازنمایی گذشته، باید پارادایم های موجود این صنعت را متحول کرد.»
صنعت بیمه و ایده های جدید
نماینده هیات موسس بیمه عمر مفید به کمبود نیروی انسانی متفکر، خلاق و نوآور به عنوان مهمترین مشکل صنعت بیمه اشاره کرد و گفت: طراحی خدمات نوین در انواع بیمه نامه ها، تاسیس موسسات مالی و ارزیابی ریسک. و ارائه مشاوره به شرکت ها برای انتخاب مناسب ترین بیمه نامه یکی از کاستی های اصلی صنعت بیمه است. بدون شک اجرای آنها نیازمند تحول عظیم ذهنی در این صنعت است، تحولی که نسل جدید باید به آن پی ببرد.
بختیاری توزیع ریسک را یکی دیگر از راهکارهای کاهش مشکلات صنعت بیمه برشمرد و گفت: در سایه پیوند دو بازار سرمایه و بیمه، امکان توزیع بخشی از ریسک قراردادهای کلان فراهم می شود. انتشار اوراق بهادار برای ریسک بیمه یکی از این ابزارهاست.